info@radiozmaj.eu
Ponedeljek - Petek 07:30 - 15:00

Zmaj klub

 

Dobrodošli v  ZMAJ KLUBU.

S kartico ZMAJ KLUBA lahko prihranite v naši spletni trgovini, se udeležujete PROMO dogodkov, prihranite do 50% pri nakupu določenih vstopnic za koncerte, čakajo vas darila presenečenja v obliki denarja in še mnogo več.

 

Kaj sem pridobil s članstvom v ZMAJ KLUB.

S članstvom v ZMAJ KLUB ste pridobili:

 

Kako dostopam do aplikacije ZMAJ KLUBA?

Do aplikacije ZMAJ KLUBA dostopate s povezavo https://zmajklub.radiozmaj.eu. Odpre se vam okno za vpis uporabniškega imena in gesla. Vpišite potrebne podatke, ki ste jih prejeli skupaj s kartico in kliknite PRIJAVA.

 

Kako koristim dobroimetje?

Dobroimetje, ki ste ga prejeli ob vstopu v ZMAJ KLUB ali ga boste prejemali kot darila presenečenja, lahko izkoristite v naši spletni trgovini z dodatnim popustom 5% ali pa z nakupom določenih vstopnic, ki so objavljene na strani https://zmajklub.radiozmaj.eu.

 

Kako naročim vstopnice?

Vstopnice naročite preprosto. Izberite si dogodek, ki je objavljen na strani https://zmajklub.radiozmaj.eu/dogodki Naročilo dodajte v košarico, vnesite kodo za popust in zaključite nakup. Po pošti boste prejeli želene vstopnice z odkupnino. POZOR: Vstopnice kupite vsaj 7 dni pred izvedbo dogodka!

 

Kako naročim izdelke v trgovini?

Izdelke naročite preprosto. Izberite si izdelek, ki je objavljen na strani https://zmajklub.radiozmaj.eu/trgovina ga dodajte v košarico, vnesite kodo za popust in zaključite nakup. Po pošti boste prejeli želene izdelke z odkupnino.

 

Kako preverim stanje na kartici?

Svoje stanje na kartici ZMAJ KLUBA lahko vedno preverite na spletnem naslovu https://zmajklub.radiozmaj.eu pod zavihkom STANJE.

 

PROMO bonusi.

PROMO bonuse boste na kartici v obliki denarja prejemali večkrat letno (vaš rojstni dan, rojstni dan radia,…). PROMO bonus lahko takoj porabite za nakup v naši trgovini ali za izbrane koncerte.

 

Dodatni popusti za trgovino in dogodke.

Vsi dodatni popusti za dogodke in spletno trgovino bodo objavljeni na spletni strani https://zmajklub.radiozmaj.eu.